❤️چگونه خلبان شویم؟ شرایط جدید شهریور 1403

حل بوکلت خلبانی بنر

مقدمه|چطور و چگونه، خلبان هواپیمای مسافربری شویم؟ مسیر کامل خلبانی مسافربری

در این پست همراه شما هستیم تا ناگفته های خلبانی مسافربری را برای شما بازگو کنیم. ابتدا مقدمه ای کلی در خصوص خلبانی، و سپس جزئیات این مسیر هیجان انگیز و پرچالش را خواهیم شناخت.

 

سرفصل های زیر را به ترتیب در این مقاله خواهید خواند:

    1. انواع خلبانی (هواپیما هلیکوپتر / نظامی و غیر نظامی)

    2. گواهینامه های خلبانی

    3. آموزشگاه های خلبانی

    4. تست های پزشکی(مدیکال)

    5. شرایط استخدام

    6. هزینه دوره خلبانی مسافربری

    7. جمع بندی

 


* توجه *

متاسفانه در سایت های مختلف، مطالبی ناقص و بدون نظارت یک خلبان، به رشته نگارش درآمده اند که فقط موجبات گمراهی علاقمندان را به دنبال دارند. لذا شما می توانید پست پیش رو را که بطور دقیق و کامل، با نگارش و نظارت دوره ای خلبانان تدوین شده است را مطالعه کنید و سوالات خود را در انتهای مطلب بپرسید.

حل بوکلت خلبانی بنر

این مقاله شاید کمی طولانی باشد ولی به شما تضمین می دهیم که کامل و دقیقترین مقاله آموزش خلبانی که پیدا خواهید کرد و مسیر پیش روی شما را به روشنی توضیح می دهد، همین مقاله پیش روی شماست. پس برای آینده ارزشمند خود اندکی وقت بگذارید و پاسخ سوالات خود را در این مقاله بگیرید


پیشینه خلبانی

عشق و میل به پرواز، رویای دیرینه ای است که بشر از دیرباز به دنبال راهی برای تحقق و دست یافتن به آن بوده است. رویاهای بزرگ، موانع بزرگی را بر سر راه دارند و انسان هایی با عزم و اراده ی قوی، قادر به تحمل این سختی ها و رسیدن به لذتی هستند که در فراسوی سد سختی ها، انتظار آن ها را می کشد.

سرانجام پس از سالها مطالعه و تحقیق و فراز و فرود، در 17 دسامبر 1903 میلادی “برادران رایت” به نام های “اُرویل Orville” و “ویلبر Wilbur” توانستند اولین پرنده ی موتور دار سنگین تر از هوا(airplane) را اختراع کرده و آسمان را فتح کنند. بعلاوه آن ها به سبب ابداع اولین روش منطقی جهت هدایت هواپیما شهرت دارند. لازم به توضیح اینکه برادران رایت، پیش از این، سال ها بر روی انواع گلایدر و وسایل مشابه تحقیق و پژوهش می کردند.

این پیشرفت شگرف، زمینه ای برای شکست باورهای محدود کننده ی بشر بود، بطوریکه فقط 66 سال بعد، در تاریخ 20 جولای 1969، بشر توانست پا روی ماه نهاده و قلمرو جدیدی در عرصه ی نامحدود گیتی را به تسخیر درآورد. در ادامه و به سبب خودباوری بشر، پیشرفت های روز افزونی در عرصه ی هوافضا به وجود آمد تا جایی که امروزه بشر توانسته کاوشگرهایی را در سایر سیارات منظومه ی شمسی و فراتر از آن، در فضای میان ستاره ای خارج از منظومه ی مادری، جهت فعالیت و کاوش ارسال کرده و به واسطه ی اطلاعات دریافتی از آن ها، به رشد روز افزون علم،فناوری و نوآوری بپردازد.

در این پست همراه ما باشید تا پاخگوی این سوال اساسی باشیم که چطور و چگونه خلبان هواپیمای مسافربری شویم؟

چگونه خلبان تفریحی شخصی فوق سبک شویم؟

 

چگونه خلبان هواپیما شویم؟

 


نکته بسیار مهم:

آخرین ویرایش این پست، شهریور ماه 1403 صورت گرفته و مطالب به صورت دائمی و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی می شوند.


چگونه در سال پیش رو خلبان شویم؟

انواع خلبانی

در این پست بنا داریم به تشریح یکی از مشاغل جذاب در عرصه ی هوافضا بپردازیم و آن چیزی نیست بجز حرفه ای خطیر و پر مسئولیت، به نام خلبانی. پس تا انتها همراه سادین اسپیس باشید تا پاسخگوی این سوال باشیم که چطور و چگونه خلبان هواپیما شویم؟

خلبانان را بنا به نوع مسئولیت و ماموریت و به جهت نوع پرنده ای که با آن پرواز میکنند، می توان به روش های مختلفی تقسیم بندی کرد که از جمله آن ها تقسیم بندی پایین می باشد:

1- خلبانی نظامی

2- خلبانی غیر نظامی

چطور چگونه خلبان هلیکوپتر هلی کوپتر شویم؟

تقسیم بندی فوق، بسیار کلی بوده و خود می تواند دسته بندی های مختلفی را در دل خود جای دهد. مثلا:

1- خلبانی هواپیما

2- خلبانی هلیکوپتر

این دسته بندی نیز می تواند مشمول بر زیردسته هایی باشد. مثلا: هواپیما و یا هلیکوپتر فوق سبک، سبک، سنگین و یا … .

 

پر واضح است هر کدام از این تقسیم بندی ها، شرایط ورود متفاوتی را ایجاب می کند و به جهت نحوه ی آموزش، طول دوره، هزینه ها، مزایا، معایب و محدودیت ها، اعتبار گواهینامه، تست های پزشکی(مدیکال)، شرایط سنی و … دارای نقاط مثبت و منفی متعددی بوده که علاقمندان جهت ورود به هر کدام از رشته های فوق، باید اطلاعاتی کامل را گردآوری کرده تا خدایی ناکرده به سبب بی اطلاعی و یا اطلاعات غیر تخصصی و اشتباهی که در دنیای اینترنت به وفور موجود است، به اشتباه نیفتاده و آینده ی شغلی و حرفه ای خود را به مخاطره نیندازد.

چطور چگونه خلبان شویم؟ سال 1402

 


داشتن اطلاعات مفید در علوم و رشته های تخصصی همچون علوم هوانوردی و رشته های خلبانی، مهمانداری، دیسپچری، مهندسی های فنی و … امری تعیین کننده می باشد. متاسفانه بسیاری سایت ها و یا پیج های فضای مجازی به ارائه مطالب و اطلاعات ناکافی و غلط می پردازند، لذا زمینه برای ضرر و زیان مالی و زمانی جبران ناپذیر مهیا می شود. در صورت درخواست مشاوره تخصصی می توانید روی تصویر زیر کلیک نموده و فرم مربوطه را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.

مشاوره خلبانی و هوانوردی


روش و مسیر ورود به خلبانی مسافربری

وظایف خلبان مسافربری چیست؟

در دید کلی و کلان، وظیفه ی اصلی خلبان هواپیمای مسافربری، انجام امن و ایمن پرواز از مبدأ به مقصد می باشد. بررسی نقشه ها و گزارشات هواشناسی، بررسی وضعیت و محاسبات وزن و تعادل هواپیما، انجام محاسبات عملکرد هواپیما(Performance)، انتخاب طرح های پروازی(در صورت امکان)، درخواست های ضروری از واحدهای مراقبت در پرواز جهت ایجاد تغییرات مقطعی، مکالمات هوانوردی و تبعیت از دستورات واحدهای مراقبت پرواز مربوطه و نهایتا فرود در مقصد، از عمده وظایف شاخص خلبانان بوده که طی هر پرواز، به فراخور شرایط موجود انجام می شوند.

 

خلبانی مسافربری

هدف اصلی ما در این بخش، ارائه ی نکاتی مفید و کاربردی در خصوص خلبانی هواپیمای غیرنظامی و به طور خاص، هواپیمای مسافربری می باشد.

چگونه چطور خلبان مسافربری شویم؟ هزینه خلبانی دوره خلبانی

راهنمای صفر تا صد مسیر خلبانی؟

1- انواع گواهینامه های خلبانی کدام است؟ برای خلبانی مسافربری کدام گواهینامه را باید داشته باشیم؟

ما در دنیای هوانوردی، گواهینامه ها و مدارک بسیار زیادی را داریم که به مرور و با ترقی به سطوح بالاتر، قادر به دریافت آنها خواهیم بود. به عنوان یک دانشجوی خلبانی مسافربری، باید 4 مدرک را اخذ نماییم تا بتوانیم حداقل شرایط لازم برای اقدام جهت استخدام را داشته باشیم.

چطور و چگونه خلبان شویم؟ گواهینامه خلبانی

همین ابتدای کار باید بدانید که در حال حاضر شما می توانید در ایران به دو روش modular و integrated، به تحصیل خلبانی بپردازید. هر کدام از این دو روش معایت و محاسن مخصوص به خود را دارند. بعنوان توضیح کلی و ساده در خصوص عبارات فوق باید گفت که :

1- گواهینامه modular خلبانی :

در این روش، پس از اتمام دوره های زمینی و پروازی هر مقطع از مقاطع 4 گانه(PPL, CPL, IR, ATPL)، در امتحانات تئوری و پروازی مربوطه شرکت می کنید و گواهینامه ی همان مقطع را دریافت می کنید و سپس به سراغ مقطع بعد خواهید رفت.

2- گواهینامه integrated خلبانی :

در این روش، پس از نام نویسی در اولین مقطع یعنی PPL (که البته در روش integrated با نام Stage 1 شناخته می شود) و بعد از انجام پرواز مستقلی(Solo)، بدون شرکت در امتحان پایانی، مجاز به شرکت در کلاس های زمینی مقطع دوم یا Stage 2(یا همان CPL) می شوید و پس از حدود 40 ساعت پرواز(پرواز + شبیه ساز) با انجام یک چک پروازی، مجاز به انجام پرواز های 2 Stage خواهید بود. البته این روش قابل تعمیم بوده و بنا به نظر آموزشگاه و پس از مجوز سازمان هواپیمایی کشوری در قالب های زیر قابل اجرا است :

    • دوره خلبانی CPL Int

    • دوره خلبانی CPL/IR Int

    • دوره خلبانی ATPL Int

 

با این مقدمه به سراغ مقاطع 4 گانه می رویم:


نکته بسیار مهم:

تعداد ساعات کلاس های زمینی، پرواز و شبیه ساز در هیچ کدام از مقاطع زیر آورده نشده چون بنا به نوع دوره ای که انتخاب می کنید، تفاوت هایی بوجود خواهد آمد. پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از جزئیات، با آموزشگاه مورد نظر تماس بگیرید چون تنها منبع موثق، سازمان هواپیمایی کشور، و در دسترس ترین منابع، آموزشگاه ها و مدارس خلبانی می باشند.

لذا به اعداد و ارقام موجود در اینترنت اعتماد نکنید!


1-1- گواهینامه ی خلبانی شخصی (PPL = Private Pilot License) یا Stage 1

اولین گام در مسیر رسیدن به رویای شیرین پرواز، اخذ گواهینامه ی PPL می باشد. شما با اخذ این گواهینامه می توانید هواپیمای شخصی مورد نظر و مجاز را اجاره کرده و شخصا به تنهایی پرواز کنید.(البته شرایط به این راحتی ها نیست! در ایران شما نمی توانید هواپیمای light را جهت بهره برداری شخصی، مورد استفاده قرار دهید!! البته امکان پرواز به تنهایی و یا همراه با دوستان بوسیله برخی هواپیماها وجود دارد که هدف ما پرداختن به این موضوع نیست). در این مقطع، شما ابتدا کلاس های زمینی را میگذرانید و پس از انجام ساعاتی پرواز(بطور میانگین 40 ساعت که البته بنا به شرایط و استاندارد های سازمانی و عملیاتی میتواند کمتر یا بیشتر باشد) و موفقیت در آزمون های تئوری و پروازی، این گواهینامه را اخد می کنید.

نکته ی قابل توجه اینکه اگر شما به روش integrated تحصیل می کنید، گواهینامه ای به شما اعطا نمی شود مگر اینکه قرار داد خود با آموزشگاه را تغییر داده و بصورت modular اقدام به ادامه ی روند آموزشی کنید که ما اینگونه تغییراتی را پیشنهاد نمیکنیم.

 

2-1- گواهینامه ی خلبانی بازرگانی (CPL = Commercial Pilot License) یا Stage 2

در این مقطع شما دروسی را خواهید خواند که زمینه را برای پرواز با هواپیماهای پیشرفته تر مهیا می کند. همانند مقطع قبل، کلاس های زمینی و پرواز ها را انجام خواهید داد و نهایتا پس از قبولی در امتحانات تئوری و پروازی، قادر به اخذ گواهینامه ی CPL خواهید بود.

اگر شما دانشجوی Integrated هستید، شرایط توضیح داده شده در بالا(توضیحات مربوط به دوره های Integrated) را تعمیم دهید. مثلا اگر شما دانشجوی دوره ی CPL Int باشید، پس از پایان پرواز ها و دروس زمینی مربوط به Stage 2، در امتحان پایانی سازمان هواپیمایی کشوری شرکت کرده و پس از قبولی و نیز بعد از انجام چک پروازی، لایسنس(گواهینامه) مربوطه را اخذ کرده و به سراغ مقطع بعد خواهید رفت.

چگونه دوره خلبانی شرکت کنیم؟ آموزشگاه خلبانی

 

3-1- مدرک پرواز با آلات دقیق پروازی (IR = Instrument Rating) یا Stage 3

حال نظر به اتمام دوره ی قبل، شما با سیستم های پیشرفته و قوانین پروازی بسیاری آشنا شده اید. طی دوره ی IR، شما با دستور العمل های پروازی با اتکا به آلات دقیق پروازی آشنا می شوید. پرواز های این مقطع بسیار هیجان انگیز بوده و مطالب کاربردی فراوانی را به شما می آموزد. اگر شما دانشجوی Int هستید، شرایط توضیح داده شده در بالا(توضیحات مربوط به دوره های Integrated) را تعمیم دهید. در گذشته پس از اخذ این مدرک، می توانستید در آزمون های ایرلاین ها شرکت نمایید ولی طبق تغییرات سال های اخیر، جهت شرکت در آزمون ها، باید دوره ی بعد را نیز بگذرانید. پس در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید.

 

4-1- گواهینامه ی خلبانی حمل و نقل هواییa (ATPL = Airline Transport Pilot License) یا Stage 4

و اما آخرین دوره. در این دوره همه ی دروسی که تا بحال خوانده اید، با دید عملیاتی و پروازی، مرور می شوند و اگر شانس همراه شما باشد و اساتید خوبی داشته باشید، می توانید اطلاعات فراوانی در خصوص دستور العمل های ایرلاین ها فراگیرید و دنیای واقعی پرواز را، بیش از پیش بشناسید. پس از پایان این دوره و قبولی در امتحان، حداقل شرایط لازم را جهت شرکت در آزمون های استخدامی، خواهید داشت.

شرایط خلبان شدن-خلبانی مسافربری؟

2- کدام آموزشگاه خلبانی را انتخاب کنیم؟ بهترین آموزشگاه خلبانی کدام است؟

برای انتخاب آموزشگاه خلبانی، معیارهای فراوانی وجود دارد که اشاره به همه ی آنها در قالب یک پست نمی گنجد. ضمنا نکاتی وجود دارد که در فضای مجازی قادر به گفتن آنها نیستیم و در جلسات مشاوره خلبانی به آن ها می پردازیم. با این وجود برخی نکات را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم.

1- اساتید توانمند کلاس های زمینی خلبانی (گراند ground): 

لازمه ی موفقیت در این رشته، داشتن اساتیدی است که بتوانند مسیر را به بهترین نحو ممکن به دانشجویان نشان داده و در عین داشتن اطلاعات کافی و بروز بودن، تجربه ی کافی را نیز داشته باشند. خوشبختانه بسیاری اساتید شاغل در آموزشگاه ها با داشتن بیانی شیوا و رسا در عین سادگی و روانی، زمینه را برای موفقیت و علاقمند کردن دانشجویان فراهم آورده اند ولی طی سال های اخیر، طبق اذعان دانشجویان، گاها اساتیدی به چشم میخورند که توانایی های لازم را نداشته و حتی اطلاعات اشتباهی را انتقال می دهند. لذا پیشنهاد میکنیم در عین توجه به مطالب مطروحه در کلاس، رابطه ی تنگاتنگی با کتب و منابع اصلی داشته باشید و همواره جهت تکمیل آموخته های خود، دست به کتاب باشید.

 


جهت دانلود رایگان کتاب های مرجع خلبانی، جزوه آموزشی اساتید خلبانی ایران، اسلایدها، انکس ها و همچنین اسناد و مدارک خلبانی، روی تصویر زیر کلیک نمایید تا وارد کتابخانه ی بزرگ سادین اسپیس شوید.

کتابخانه خلبانی و هوانوردی


 

2- پرسنل اداری آموزشگاه خلبانی: 

نحوه ی برخورد، وجود سازماندهی نظام مند، ارتباطی نزدیک و دوستانه، تکریم ارباب رجوع(یعنی دانشجویان)، نظم و انضباط و بسیاری عوامل دیگر از جمله نکاتی است که در برخورد اول و با ورود به فضای اداری آموزشگاه، به چشم می خورد. قطعا و بی شک، ظواهر هر سازمان و ارگانی، حکایت از نظم درونی آن دارد همانگونه که داریم:”رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون”.

 

3- اساتید توانمند پروازی خلبانی: 

اهمیت نکاتی که حین پرواز آموخته می شوند، غیر قابل انکار است. دو عامل در خصوص اساتید پروازی، از اهمیت بالایی برخوردار است.1- دانش، بروز بودن و تجربه. 2- برخورد صحیح و رعایت احترام متقابل. موارد مذکور بسیار مهم می باشند و دانشجویانی که در خط پرواز آموزشگاه ها هستند، به اهمیت این نکات واقف اند.

 

بسیاری نکات دیگر در انتخاب آموزشگاه موثرند، مثلا: وضعیت خط پرواز، ناوگان، عملیات آموزشگاه و … که به سبب طولانی بودن، خارج از حوصله ی این پست بوده و در صورت تمایل می توانید از مشاوره ی هوانوردی ما استفاده نمایید.


بهترین آموزشگاه خلبانی ایران کدام است؟

در این بخش، نظرسنجی مربوط به بهترین آموزشگاه خلبانی ایران از دید دانشجویان و علاقمندان را قرار داده ایم که می توانید با کلیک روی لینک زیر، با تمام آموزشگاه های خلبانی مسافربری ایران آشنا شده و نظر سایرین در خصوص آموزشگاه ها را بدانید. توجه داشته باشید نتایج، صرفا بر مبنای نظرسنجی عمومی بوده و نهایتا این شما هستید که می توانید بهترین آموزشگاه را برای خودتان، بر اساس معیارهایی که دارید، تعیین کنید.

مشاهده نتایج نظر سنجی بهترین آموزشگاه خلبانی ایران(کلیک کنید)


چطور و چگونه خلبان هواپیمای مسافربری شویم؟

3- تست های پزشکی(مدیکال) خلبانی

یکی از مواردی که بسیاری از علاقمندان به خلبانی، سوالات فراوانی در خصوص آن دارند و حتی سبب اضطراب و استرس بسیاری از متقاضیان خلبانی است، تست های مدیکال یا پزشکی می باشند. لازمه ی شرکت در کلاس های خلبانی هواپیمای غیرنظامی، قبولی در تست مدیکال بوده که بنا به نوع گواهینامه، کلاسِ گواهینامه تعیین می شود. داشتن سلامت عمومی در این مرحله دارای اهمیت بوده و طی چند روز، تست های متفاوتی از متقاضی گرفته می شود که می توانید با پیگیری پست های آتی و یا با استفاده از مشاوره ی هوانوردی ما، شرح تست ها را بیابید و با ریز تست ها، آشنا شوید. از سوالاتی که بسیار پرتکرار است، مشکلات دندان و چشم می باشند که در حالت کلی مشکل خاصی برای شروع دوره های آموزشی ایجاد نمی کند. نظر و تشخیص پزشک معتمد سازمان در این خصوص، حائز اهمیت می باشد.

چگونه خلبان شویم؟ هزینه دوره خلبانی

 

4- هزینه دوره خلبانی مسافربری

هزینه ها و مباحث مالی دوره خلبانی، تابع تورم و نرخ ارز بوده و لذا پیشنهاد میکنیم قبل از شروع دوره ها، اطلاعات دقیقی نسبت به هزینه ها بدست آورید. در حال حاضر(شهریور 1403) هزینه های کل دوره آموزشی خلبانی از PPL تا ATPL شامل «کلاس های زمینی + پرواز + شبیه ساز»، حدودا از 1 میلیارد تا  1 میلیارد و سیصد میلیون تومان می باشد(این اختلاف قیمت بنا به شرایط از جمله آموزشگاه، مدل هواپیمای آموزشی، نوع دوره(ماژولار/اینتگریتد)، نوع دوره اینتگریتد و … بوده و ممکن است مقداری کمتر و یا بیشتر بشود). در حالت عادی، سالانه حداقل یک بار شاهد افزایش قیمت ها هستیم لذا پیشنهاد میکنیم این موضوع را با توجه به طول کل دوره، در محاسبات کلی هزینه ها، لحاظ کنید. در پایان، توجه داشته باشید که هزینه تایپ(در صورت نیاز)، بطور جداگانه محاسبه می گردد. توجه: لازم است خاطر نشان شود طبق اطلاعیه اعلامی از طرف آموزشگاه ها، هزینه ها افزایش فراینده ای داشته و برای هواپیمای پایپر 28، به حداکثر ساعتی 7.5 میلیون تومان افزایش یافته. این اطلاعیه از اردیبهشت 1403 قابل اجرا بوده که البته تاکنون اعمال نشده. بدیهی است با این افزایش، مبلغ نهایی بیش از 1 میلیارد خواهد شد.


شبیه ساز پرواز سیمولاتور flight simulator

اگر می خواهید شرایطی نزدیک به واقعیت از روند دوره آموزشی خلبانی را پیش از شروع دوره های آموزشی، بصورت تئوری و نیز عملی تجربه کنید، روی تصویر بالا کلیک کنید.


5- استخدام خلبان مسافربری

غایت و نهایت آرزوی اکثر دانشجویان خلبانی، رسیدن به seat(صندلی هواپیما) ایرلاین می باشد. دانشجویان طی چند سال دوره ی آموزشی، ممکن است متحمل سختی هایی شوند که بدون وجود عشق و علاقه ی فراوان نسبت به پرواز، غیر قابل تحمل بوده و بسیارند افرادی که به سبب مسائل متفرقه به سمت خلبانی می آیند و پس از گذشت چند ماه یا چند سال، خواهند یافت که برای اینچنین مسیری ساخته نشده اند و یارای مقاومت در برابر سختی های این رشته را ندارند و نهایتا پس از صرف هزینه ی فراوان و اتلاف وقت، دوره ها را نیمه کاره رها کرده و با دنیای پرواز خداحافظی می کنند.

اما هستند افرادی که به سبب علاقه و پشتکار، موفق به اتمام دوره ها می شوند. دانشجویان باید همواره با توکل به خدا و با داشتن برنامه ی مطالعاتی صحیح، به مرور دروس بپردازند. یقینا دانشجویانی که نسبت به سایرین از knowledge(دانش، سواد و علم) بالاتری برخوردارند، از شانس بالاتری برای استخدام برخوردار خواهند بود. در صورتی که علاقه دارید تا با برنامه ای قطعی و کاربردی، به مطالعه ی دروس بپردازید و بتوانید در امتحانات تک درس، امتحانات پایانی سازمان هواپیمایی کشوری و نیز آزمون های استخدامی به راحتی نتایج عالی کسب کنید، اینجا کلیک نمایید تا مسیر صحیح را بیابید.

 


تست استعداد یابی خلبانی

در صورت تمایل جهت شرکت در تست رایگان استعداد یابی خلبانی، روی تصویر زیر کلیک نمایید. توجه : سوالات این تست، با مشورت روانشناسان این حوزه طراحی شده است.

استعداد یابی خلبانی


 

چگونه خلبان مسافربری شویم؟چگونه خلبان شویم؟

شرایط خلبانی مسافربری

6- جمع بندی مقاله خلبانی

در این پست قصد داشتیم تا به این پرسش پاسخ دهیم که چطور و چگونه خلبان مسافربری شویم. خلبانی رشته ای خاص و منحصر به فرد می باشد لذا چالش های خاص خود را دارد و متقاضیان پس از طی تست های پزشکی و موفقیت در آن ها، می توانند دوره ی آموزشی مدنظر خود را انتخاب کرده و نهایتا پس از چند سال تحصیل، حداقل شرایط لازم جهت استخدام را به دست آورند. سادین اسپیس، برای همه علاقمندان پرواز و خلبانی، آرزوی موفقیت دارد.

 

منبع: وبسایت سادین اسپیس

امتیاز این مطلب
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید(ستاره سمت چپ یعنی "بیشترین امتیاز")!
[کل: 6 میانگین: 3.8]

اشتراک گذاری:

حل بوکلت خلبانی بنر

20 thoughts on “❤️چگونه خلبان شویم؟ شرایط جدید شهریور 1403

  1. خیلی عالی بود مطلبتون❤️❤️
    کاملترین توضیحاتی که خوندم همین بود.مرسی از سایت خوبتون

    1. خواهش می کنم . سعی ما بر این هست تا مطالبی کاربردی و مفید رو برای شما همراهان عزیز فراهم کنیم.

  2. ممنون از توضیحاتی که دادین.میشه در مورد تغییر قرارداد توضیح بدین؟من متوجه نشدم

    1. شما هنگامی که جهت ثبت نام به آموزشگاه مراجعه می کنید، نوع قرار داد بر اساس دوره ها، تعیین میشه و در قرار داد هم قید میشه. شما در صورت تمایل میتونید از آموزشگاه درخواست کنید تا نوع قرار داد رو تغییر بدهند مثلا از CPL IR/Int به ATP/Int و یا از Int به Modular و یا هر حالت دیگه که تمایل داشته باشید.

  3. تا حالا تو هیچ مطلبی فرق بین ماژولار و اینتگریتد رو ندیده بودم مرسی 🌹

  4. خیلی خوب بود دوبار خوندمش فقط کاش درباره مالی بیشتر توضیح میدادین

  5. ارزش داشت وقت گذاشتم مرسی ازتون خیلی کامل توضیح دادین ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *